Επιστροφή

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.» Αδαμάντιος Κοραής

Γενικό Λύκειο Χάρακα

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επιλογές για μαθητές Λυκείου(πηγή: Κων.να Μπατάλα - Υπεύθ.νη Συμβουλ.κής & Επαγγ. Προσ.σμού)

Πατήστε την εικόνα

Ο καιρός σήμερα


Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του σχολείου μας


 

 

Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Σχολικό έτος 2016-2017


 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΧΑΡΑΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Γενικό Λύκειο Χάρακα προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών της Γ' τάξης στη Θεσσαλονίκη και προσκαλεί τα τουριστικά γραφεία να υποβάλουν τις προσφορές τους σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :

  1. Πραγματοποίηση εκδρομής στο χρονικό διάστημα 10/03/2017 ? 16/03/2017 ή 13/03/2017 ? 19/03/2017 και η μετακίνηση να γίνει ως εξής :

Ηράκλειο ? Πειραιάς ? Θεσσαλονίκη με πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ και με ενδιάμεσες στάσεις σε Πήλιο και Τέμπη. Και επιστροφή Αεροπορικώς Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο με Ελληνικές αεροπορικές εταιρείες   ( επιστροφή από Θεσσαλονίκη μετά το απόγευμα και πριν τις 21:00 )

2. Αριθμός μαθητών: περίπου 27 μαθητές

3. Αριθμός συνοδών καθηγητών: 2.

4. Αριθμός διανυκτερεύσεων: 4 Τα καταλύματα θα πρέπει να είναι ασφαλή (κατάσταση κτηρίου και περιοχή), κατηγορίας Lux ή Ά ή και Β σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, ενώ θα προσφέρουν οπωσδήποτε πρωινό. Η κατανομή των μαθητών να είναι σε όμορους ορόφους. Τα δωμάτια μπορούν να είναι δίκλινα, τρίκλινα ή και τετράκλινα για τους μαθητές (με κανονικά κρεβάτια όμως και όχι με ράντζα) και μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές.

6. Το πρόγραμμα της εκδρομής θα μπορεί να διαμορφωθεί ελεύθερα από τον αρχηγό, το συνοδό καθηγητή και τους μαθητές και θα οριστικοποιηθεί τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν την αναχώρηση. Θα συνεκτιμηθούν οπωσδήποτε οι προτάσεις των τουριστικών γραφείων που θα αναφέρονται στις αντίστοιχες προσφορές τους, αλλά, όπου απαιτηθεί η παρουσία ξεναγού, το κόστος του θα βαρύνει το γραφείο. Επιθυμία και πρόθεση του σχολείου είναι να πραγματοποιηθούν 3 ημερήσιες εκδρομές εκτός Θεσσαλονίκης:

α) Αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, Βέροια, Έδεσσα, Νάουσα,

β) Σπήλαιο Πετραλώνων-Χαλκιδική

γ) χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάχτσαλαν, ή «τρία ? πέντε πηγάδια» ή Σέλι

Καθώς και ημερήσια ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης.

(Όλα τα εισιτήρια εισόδου σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα βαρύνουν το ταξιδιωτικό γραφείο).

7. Τουριστικά λεωφορεία υπερυψωμένα (όχι διώροφα), τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους μαθητές σε όλη την διάρκεια της εκδρομής και για κάθε δραστηριότητα τους (μετακινήσεις, ξεναγήσεις, βραδινές εξόδους κ.λ.π) και θα διαθέτουν εφεδρικούς οδηγούς για όσες μετακινήσεις χρειαστεί να γίνουν πέραν του ωραρίου των βασικών οδηγών. Πριν την επιβίβαση των μαθητών, τα λεωφορεία θα πρέπει να ελεγχθούν, από την αρμόδια λιμενική ή αστυνομική αρχή, ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία (να έχουν ελεγχθεί από το ΚΤΕΟ, να είναι εφοδιασμένα με τα απαιτούμενα έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, την επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενα κλπ.), καθώς και να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για τη μετακίνηση μαθητών (ζώνες ασφάλειας, έμπειροι οδηγοί κλπ.).

8. Κάλυψη μεταφοράς Χάρακα ? Ηράκλειο και Ηράκλειο ? Χάρακα για την επιστροφή με λεωφορεία από το πρακτορείο.

9. Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού καθηγητή και μεταφορά του, εάν παραστεί ανάγκη.

10. Συνοδός πρακτορείου, καθώς επίσης και συνοδός ιατρός, καθ? όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

11. Οι χώροι που θα επιλεγούν για εστίαση και ψυχαγωγία των μαθητών πρέπει να διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας και να πληρούν τος όρους ασφάλειας και υγιεινής.

12. Αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης, από τη μεριά του, οποιουδήποτε από τους όρους του συμβολαίου (εγγυητική επιστολή με

παρακράτηση ποσού που θα καθορίσει το σχολείο, με ελάχιστο το15% του συνολικού κόστους).

13. Πρόβλεψη διαχείρισης της περίπτωσης μη πραγματοποίησης της εκδρομής, λόγω ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, κλπ).

14. Σε μαθητή που για λόγους ανωτέρας βίας ή ασθενείας- ματαιωθεί η συμμετοχή του στην εκδρομή να επιστραφεί το ποσό συμμετοχής του στην εκδρομή.

15. Προσφορά του πρακτορείου για 1-2 ελεύθερα εισιτήρια στους μαθητές.

16.Προσφορά του πρακτορείου για ελεύθερα εισιτήρια για τους δύο (2) συνοδούς καθηγητές.

 Τα ενδιαφερόμενα Πρακτορεία καλούνται να υποβάλουν, στο γραφείο της Διεύθυνσης του Γενικού Λυκείου Χάρακα, αποκλειστικά σφραγισμένες προσφορές, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 27/01/2017 και ώρα 12:00. Οι προσφορές θα περιγράφουν αναλυτικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις πιθανές ενδεχόμενες βελτιωτικές προτάσεις και θα είναι σύμφωνες με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 (ΦΕΚ 2769 / τ.Β΄/02-12-2011), όπως τροποποιήθηκε με την Υπουργική Απόφαση 2206447/Δ2 28-12-2016, καθώς και κάθε σχετική νομοθεσία. Οι προσφορές θα πρέπει να αναφέρουν το συνολικό κόστος της εκδρομής, καθώς και το κόστος ανά μαθητή, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Κάθε προσφορά θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση κατοχής του ειδικού σήματος λειτουργίας τουριστικού πρακτορείου, καθώς και 1 φωτοαντίγραφό του. Επιπλέον, στον φάκελο της προσφοράς θα υπάρχει απαραίτητα CD ή άλλο οπτικό μέσο με την προσφορά σε ηλεκτρονική μορφή (doc ή pdf), ώστε να είναι εύκολη η ανάρτησή της στο διαδίκτυο. Όσες προσφορές δεν φτάσουν έγκαιρα μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, αποσταλούν με διαφορετικό τρόπο (Fax, e-mail, με ανοικτό φάκελο ή χωρίς φάκελο) ή συνοδεύονται από κενό CD, δεν θα αξιολογηθούν.

Απαραίτητη προϋπόθεση θεωρείται η έγγραφη διαβεβαίωση, της διαθεσιμότητας θέσεων στο αεροπλάνο καθώς και δωματίων στα ξενοδοχεία που θα προταθούν.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την αρμόδια Επιτροπή του Γενικού Λυκείου Χάρακα την Τρίτη 31/01/2017 και ώρα 11:00 στο Γραφείο της Διεύθυνσης και θα επιλεγεί αυτή που θα είναι σύμφωνη με τις παραπάνω προϋποθέσεις της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα κριθεί ως η πλέον κατάλληλη και ευέλικτη για διαμόρφωση, σύμφωνα με το παιδαγωγικό μέρος της εκδρομής, κι επιπλέον θα είναι συνολικά η πλέον συμφέρουσα οικονομικά.          

                                                                                                              Ο Διευθυντής

                                                                                                            Παντελής Παπαδάκης

 

Για να κατεβάστε την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Η περιοχή μας

Ωρολόγιο Πρόγραμμα '23-'24

Πατήστε την εικόνα

Eσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας 23'-'24

Πατήστε την εικόνα

Πρόγραμμα Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης 23-'24- Σύνδεσμοι καθηγητών

Πατήστε την εικόνα

Επισκεψιμότητα

099104
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
9
18
229
98665
371
975
99104
Το IP σου: 10.2.5.13
Ημερομηνία: 2024-05-11 03:24:30

Copyright © 2024 Γενικό Λύκειο Χάρακα Rights Reserved.